Vezmite si kúpacie šľapky

Po neznámych povrchoch, ktoré sa nie veľmi často upratujú, nechoďte bosí, aby ste sa neinfikovali napríklad plesňami. Do hotelovej kúpeľne či wellnessu a k bazénu si vezmite kúpacie šľapky. 

Udržujte svoje nohy v suchu

Plesne majú rady teplo a vlhko. Dbajte teda na to, aby ste si vždy po kúpaní či sprchovaní nohy dobre vysušili. V predchádzaní šíreniu plesní mô-žu pomôcť aj kvalitné, priedušné topánky, v ktorých sa nezdržiava vlhkosť. Predovšetkým na dovolenke dbajte na to, aby ste mali také k dispozícii.

Po výkone ochladenie

Po namáhavom dni alebo dlhej ceste lietadlom dostanete opuchnuté, páliace a prehriate nohy do formy vďaka osvedčenému prípravku GEHWOL FUSS-KRAFT Kräuterlotion – bylinkový sprej. Obsahuje mentol a ten nohám prepožičia príjemný pocit sviežosti. Večer prinesie pocit uvoľnenia kúpeľ s prípravkom GEHWOL Frische-Fussbad – osviežujúci kúpeľ. 

Spoľahlivý pomocníci ako GEHWOL FUSS + SCHUH Deo – sprej na nohy a do topánok, GEHWOL FUSSKRAFT Grün – krém proti zápachu a poteniu alebo GEHWOL med Fussdeo Creme – dezodoračný krém zaručene ochránia pred zápachom chodidiel aj topánok.

Pribaľte si opaľovací krém

Na dovolenke myslite aj na to, aby ste si nielen celé telo, ale aj chodidlá a priehlavky chránili pred slnečným žiarením. Aj keď dáte na turistike prednosť uzavretým topánkam, keď chodíte naboso na pláži, nezabudnite si natrieť aj chrbty nôh a priehlavky. 

Chodiť celý deň po pamiatkach môže byť zábavné a inšpirujúce. Avšak ak máte sklon k tvorbe otlakov, pribaľte si so sebou na dovolenku GEHWOL Blasenpflaster – ošetrujúcu náplasť proti otlakom s anti-bakteriálnym účinkom odolnú voči vode.

Odporučte vašim zákazníkom

Spoľahlivý pomocníci ako GEHWOL FUSS + SCHUH Deo – sprej na nohy a do topánok, GEHWOL FUSSKRAFT Grün – krém proti zápachu a poteniu alebo GEHWOL med Fussdeo Creme – dezodoračný krém zaručene ochránia pred zápachom chodidiel aj topánok. Príjemná parfumácia je stávkou na istotu. Anti-mikrobiálne látky ochránia vaše nohy pred plesňami v hotelovej izbe, v kúpeľoch, pri bazéne, v saune či pri skúšaní topánok.